Психологічна карта ресурсу як інструмент у подоланні стресу у студентів медичного університету - Акопян, Анна (Психосоматична медицина та загальна практика, 2024)
Даний текст є тезами доповіді Науково-практичної конференція "Травми війни. Мультимодальний підхід в стаціонарному лікуванні", 22 – 22 червня 2024 р., онлайн та оффлайн - м. Київ, вул. Академіка Заболотного, 21, КЛ «Феофанія» ДУС.