Дослідження стану психологічного здоров’я студентів- медиків в умовах воєнного стану - Ордатій, Наталія; Ангельська, Вікторія (Психосоматична медицина та загальна практика, 2024)
Даний текст є тезами доповіді до ІІІ Науково-практичної конференції з міжнародною участю «Психіатрія, наркологія, клінічна психологія та загальна медична практика: міждисциплінарні питання сучасності», 22 – 23 березня 2024 р., м. Київ – online.