Хронічна церебральна венозна конгестія у хворих з коморбіною соматичною патологією: актуальні питання - Кононець, Оксана (Психосоматична медицина та загальна практика, 2024)
Даний текст є тезами доповіді до ІІІ Науково-практичної конференції з міжнародною участю «Психіатрія, наркологія, клінічна психологія та загальна медична практика: міждисциплінарні питання сучасності», 22 – 23 березня 2024 р., м. Київ – online.