Справжня ціна альтернативної (нетрадиційної) медицини - Bezsheiko, Vitaliy (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
Результати нового дослідження наочно продемонстрували з якими ризиками стикається людина, коли вибирає альтернативну (нетрадиційну) медицину у якості основого лікування.