Просто про генетичну модифікацію: у фокусі метод CRISPR - Bezsheiko, Vitaliy (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
Нещодавно американські вчені успішно модифікували гени людського ембріону за допомогою CRISPR. В статті представлений опис цього методу.