Психотерапевтичні інструменти в роботі з негативними психоемоційними станами на прикладі онлайн-ігор - Пучина, Ольга (Психосоматична медицина та загальна практика, 2023)
Цей текст є тезами стендової доповіді конференції "Психосоматична медицина: наука і практика", яка відбулася 2-3 листопада 2023 року на порталі Mediamed. Далі йдеться про психотерапевтичні інструменти в роботі з негативними психоемоційними станами на прикладі онлайн-ігор.