Доказова верифікація можливостей етіо-патогенетичної діагностики психосоматичної патології за допомогою трансового методу "кореневої причини" #Reavisia - Katostrovskii, Oleg (Психосоматична медицина та загальна практика, 2023)
У доповіді представлені випадки, що демонструють можливості діагностики причин розвитку психосоматичних станів і психіатричної патології за допомогою методу Reavisia «root reason» - авторського підходу регресивного трансу.