Навчання лікарів неспеціалізованих закладів охорони здоров’я надавати допомогу людям з психічними розладами на основі розробленого тренінгу ВООЗ із клінічного ведення психічних розладів за програмою mhGAP - Карпенко, Марина (Психосоматична медицина та загальна практика, 2023)
Даний текст є тезами до кваліфікаційної випускної роботи на тему “Навчання лікарів неспеціалізованих закладів охорони здоров’я надавати допомогу людям з психічними розладами на основі розробленого тренінгу ВООЗ із клінічного ведення психічних розладів за програмою mhGAP”. Описане нижче присвячено важливості навчання сімейних лікарів навичкам роботи з психічно хворими.