Цифрові психологічні інструменти в складних надзвичайних ситуаціях. Реалізація концепції в Україні - Франкова, Ірина (Психосоматична медицина та загальна практика, 2023)
Даний текст містить інформацію про дані цифрові психологічні інструменти в складних надзвичайних ситуаціях.