Порівняльна ефективність нестероїдних протизапальних препаратів (НПЗП) - Bezsheiko, Vitaliy (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
Опис результатів метааналітичного дослідження, опублікованного в журналі "Lancet", яке мало на меті порівняти ефективність НПЗП при використанні у пацієнтів із остеоартритом колінного та кульшового суглоба