Психоосвіта у системі реабілітації хворих на деменцію - Каплоух, Ольга (Психосоматична медицина та загальна практика, 2022)
Дані графічні матеріали є стендовою доповіддю до IІI конгресу з міжнародною участю «ПСИХОСОМАТИЧНА МЕДИЦИНА XXI СТОЛІТТЯ: РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ». Яка відбувалася 4-6 листопада 2022 року на порталі Mediamed.