Як штучні замінники цукру впливають на стан здоров’я? - Bezsheiko, Vitaliy (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
Згідно із результатами нового аналізу досліджень при довгому споживанні вони підвищують ризик виникнення ожиріння, артеріальної гіпертензії, інсульту, кардіоваскулярних подій та діабету 2го типу.