Проблема стресових розладів воєнного часу в Україні - Герасимов, Сергій (Психосоматична медицина та загальна практика, 2022)
Дані графічні матеріали є стендовою доповіддю до IІI конгресу з міжнародною участю «ПСИХОСОМАТИЧНА МЕДИЦИНА XXI СТОЛІТТЯ: РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ». Яка відбувалася 4-6 листопада 2022 року місті Київ на порталі Mediamed.