Відповідь на доповідь Ар’є Шалева «Пережити труднощі війни. Короткі поради щодо виживання мирного населення в умовах воєнного стресу» - Чабан Oleh (Психосоматична медицина та загальна практика, 2022)
Відповідь професора Чабана на доповідь доктора Ар’є Шалева «Пережити труднощі війни. Короткі поради щодо виживання мирного населення в умовах воєнного стресу»