Сучасні правові аспекти та роль лікаря-психолога в терапії хронічного больового синдрому - Савчук, Вікторія (Психосоматична медицина та загальна практика, 2021)
Даний текст є тезами ІV науково-практичної конференції з міжнародною участю «Психосоматична медицина: наука та практика». Описане нижче присвячено сучасним правовим аспектам та ролі лікаря-психолога в терапії хронічного больового синдрому.