Які протиепілептичні препарати є найбільш ефективними? Опубліковано результати нового Кокранівського систематичного огляду - Bezsheiko, Vitaliy (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
Згідно із результатами нового Кокранівського систематичного огляду карбамазепін та ламотриджин є найбільш ефективними при парціальних, а вальпроати – генералізованих епілептичних нападах.