Стратегія медико-психологічної допомоги в роботі лікаря-психолога з онкологічними пацієнтами - Становський, Богдан (Психосоматична медицина та загальна практика, 2021)
Даний текст є тезою дистанційної доповіді до IV науково-практичної конференції з міжнародною участю «Психосоматична Медицина: Наука і Практика». Описане нижче присвячено стратегії медико-психологічної допомоги в роботі лікаря-психолога з онкологічними пацієнтами.