Програма психотерапевтичної реабілітації внутрішньо переміщених осіб з психосоціальною дезадаптацією та невротичними розладами - Гальченко, Аліна (Психосоматична медицина та загальна практика, 2021)
Даний текст є тезами ІV науково-практичної конференції з міжнародною участю «Психосоматична медицина: наука та практика». Описане нижче присвячено програмі психотерапевтичної реабілітації внутрішньо переміщених осіб з психосоціальною дезадаптацією та невротичними розладами.