Менструальні розлади в аспекті стрес-асоційованих порушень репродуктивного здоров’я жінок-військовослужбовців у зоні АТО/ООС - Бурлака, Олена; Вагнєр, Вікторія (Психосоматична медицина та загальна практика, 2021)
Даний текст є тезами IIІ науково-практичної конференції з міжнародною участю «Психосоматична медицина: наука та практика». Описане нижче присвячено аналізу взаємозв’язків між проявами менструальної дисфункції і показниками гормонального репродуктивного профілю жінок-військовослужбовців, що зазнали впливу стрес-факторів зони війни.