Проблеми психологічного дистанційного супроводу онкологічних пацієнтів в умовах пандемії COVID-19 - Становський, Богдан (Психосоматична медицина та загальна практика, 2021)
Даний текст є тезою дистанцыйної доповіді до ІІІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Психосоматична медицина: наука та практика». Описане нижче присвячено проблемам психологічного дистанційного супроводу онкологічних пацієнтів в умовах пандемії COVID-19.