Когнітивно-поведінкова терапія як важлива складова комплексного лікування порушень сну при соматоформних розладах - Плевачук, Оксана; Рахман, Людмила; Шпильовий, Ярослав (Психосоматична медицина та загальна практика, 2021)
Даний текст є тезами IIІ науково-практичної конференції з міжнародною участю «Психосоматична медицина: наука та практика». Описане нижче присвячено аналізу ефективності застосування когнітивно-поведінкової терапії у комплексному лікуванні порушень сну при соматоформних розладах.