Азартні ігри в умовах COVID-19 в Україні: стрес, депресія та тривога - Сальнікова, Аліна (Психосоматична медицина та загальна практика, 2021)
Це дослідження було спрямоване на вивчення початкових змін - депресії, занепокоєння і стресу у гравців в Україні. Результати показують, що депресія, стрес і тривога наростають незалежно від статусу гравця; проте той факт, що це збільшення має загальний характер, не повинен применшувати підвищеного рівня депресії, стресу і занепокоєння, яке відчувається тими, хто страждає від азартних ігор. Даний текст є тезами Науково-практичної конференції «Психосоматична медицина: наука і практика».