Аналіз психічних порушень у жертв насильницьких злочинів - Шум, Сергій (Психосоматична медицина та загальна практика, 2020)
Даний текст є тезами II Конгресу: «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи». Описане нижче присвячено аналізу психічних порушень у жертв насильницьких злочинів.