Порушення серцевого ритму та кардіореабілітація: роль кінезіофобії - Амеліна, Тетяна; Поліщук, Олександр (Психосоматична медицина та загальна практика, 2021)
Даний текст є тезами II Конгресу: «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи». Описане нижче присвячено ролі кінезіофобії при порушення серцевого ритму та кардіореабілітація.