Психологічне підгрунтя внутрішньої картини хвороби у хворих на розсіяний склероз - Сімоненко, Григорій (Психосоматична медицина та загальна практика, 2019)
Даний текст є тезами Науково-практичної конференції з міжнародною участю "Психосоматична медицина: наука і практика". Описане нижче присвячено психологічному підгрунтю внутрішньої картини хвороби у хворих на розсіяний склероз.