Підвищення комплаєнтності методами тілесно-орієнтованої терапії - Аніщенко, Олена (Психосоматична медицина та загальна практика, 2019)
Даний текст є тезами Конгресу: «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи». Описане нижче присвячено підвищення комплаєнтності методами тілесно-орієнтованої терапії.