Клінічні аспекти використання електростимуляції при вертеброгенній патології попереково-крижового відділу хребта, огляд літератури - Самосійний, Андрій (Психосоматична медицина та загальна практика, 2019)
Даний текст є тезами Науково-практичної конференції «Психосоматична медицина: наука і практика». Описане нижче присвячено клінічним аспектам використання електростимуляції при вертеброгенній патології попереково-крижового відділу хребта.