Клінічний випадок: від апендициту до суїциду - Romaniv, Olexandr; Pohoriliak, Katherine; Ustyugova, Margaret (Психосоматична медицина та загальна практика, 2017)
За ретроспективною оцінкою ВООЗ все більша кількість груп захворювань відносяться до психосоматичних захворювань. Описаний клінічний випадок відображає розвиток психосоматичного захворювання та циркуляцію акценту переживань пацієнтки між соматичними та психічними стражданнями, що серйозно впливає на якість життя і прогноз виздоровлення.