Горе, яке може вбити: Вплив переживання тяжкого горя на розвиток захворюваннь серцево-судинної системи, і як наслідок - смерті - Gryshchenko, Pavel (Психосоматична медицина та загальна практика, 2018)
Вплив переживання тяжкого горя на розвиток захворюваннь серцево-судинної системи, і як наслідок - смерті.