Прояви функціональної диспепсії при емоціях образи - Коршевнюк, Дмитро (Психосоматична медицина та загальна практика, 2018)
Даний текст є тезами Конгресу: «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи». Описане нижче присвячено проявам функціональної диспепсії при емоціях образи.