Аналіз впливу біопсихосоціальних факторів на рівень психічного здоров’я працівників промислових підприємств - Підлубний, Віталій; Хоміцький , Микола (Психосоматична медицина та загальна практика, 2018)
Даний текст є тезами Конгресу: «Психосоматична медицина ХХІ століття: реалії та перспективи». Описане нижче присвячено аналізу впливу біопсихосоціальних факторів на рівень психічного здоров’я працівників промислових підприємств.